dimarts, 20 de setembre de 2011

SORTIDA DIUMENGE 25 - SETEMBRE - 2011 (dific. fàcil) CAMINADA MATINAL " VULPELLAC - CLOTS DE ST. JULI + DINADA-PORKADA A MONELLS + BALL-MÚSICA fora

COLLA PERDUTS (DISPOSEM D'UN BLOC, PODEU ACCEDIR-HI EN AQUEST ENLLAÇ : http://collaperduts.blogspot.com/ - GRUP D'AMICS DE GIRONA www.amicsdegirona.com - VICENSOS - POKAPOCKS.
SORTIDA DIUMENGE 25 - SETEMBRE - 2011 (dific. fàcil)


CAMINADA MATINAL + DINADA-PORKADA A MONELLS + BALL-MÚSICA fora

més informació...clica aqui ......... s.ha de RESERVAR LLOC directament a la caixa pensions (posa el teu nom i cognoms) només hi han 100 places, i s.emplena ràpit, no esperis, gràcies !!! :

PREU: 15 €

LA CAIXA PENSIONS 2100 0284 13 0200071929

informació detallada del lloc i trobada... clica aqui : http://www.amicsdegirona.com/event-8052.html

" VULPELLAC - CLOTS DE ST. JULIÀ - CANAPOST - PALAU SATOR "DURADA : 2: 30´hores (SENSE COMPTAR PARADES).... PORTAR CALÇAT ADEQUAT, GORRA, PROTECCIÓ SOLAR I BEGUDA.

DESNIVELL : 40 m. ES TOTALMENT PLANERA .

RUTA LINEAL : 9 KMS... ES POT ANAR NOMÉS A L´EXCURSIÒ...QUE ÉS TOTALMENT GRATUÏTA...!!

DIFICULTAT : MOLT BAIXA

SORTIDA : 9 : 00 HORES del Bar NÚRIA.... ES PREGA PUNTUALITAT I VENIR ESMORZATS

9:45 HORES ....AL PÀRQUING AL COSTAT DE LA ROTONDA.... A LA SORTIDA DE LA BISBAL QUÈ INDICA VULPELLAC... ÉS AMPLI ...I TÉ L'OMBRA DELS PLATANERS

Anirem a deixar cotxes a Canapost....
A l'arribada els agafarem per accedir a la vila de Palau Sator... aparcarem en el pàrquing de les escoles (gratuït) i accedirem a la ciutat emmurallada , amb dos carrers medievals concèntrics... i torre - baluart al cim de la vila .
No visitarem Peratallada, que és molt coneguda.

a Palau Sator farem la cervesa a l´ombra i rodejats de gespa .... al restaurant Mas Pou.
visitarem el Museu Rural.... molt complert d´eines dels oficis de la pagesia , totalment gratis

El nucli de l´excursiò son els clots de St. Julià... d´on s´extreia la pedra sorrenca de les que estan fetes les cases dels pobles que visitarem...a l´época dels romans, anava per la via romana cap a l´Escala.