dimecres, 4 de maig del 2011

Diumenge 15 de maig/2011 :Excursió de la colla POKAPOKS Amb dinar (voluntari) a l'Aplec de Panedes

Hola Sants, he preparat aquesta excursió del Pokapoks, desprès de tant temps!!!"!!!!, Com veus és una excursió fàcil.

Josep Maria


Excursió de la colla POKAPOKS
Amb dinar (voluntari) a l'Aplec de Panedes

Diumenge 15 de maig/2011



Trobada: A les 09:30 h al Mas Vidal de Llagostera. GIV 2216 Km 1,950 (carretera de Llagostera a Romanyà de la Selva que surt del Restaurant Panedes de Llagostera) Una vegada reagrupats tots anirem a deixar els cotxes amb les taules i cadires al lloc de l'Aplec on dinarem)

Què farem: Farem una ruta circular caminant per les pistes dels veïnats de Llagostera, Panedes, Bruguera i Gaià, veurem masies, boscos i camps.

Nivell: Fàcil, apte per tothom. La duració de la caminada es preveu sobre unes 2,30 a 3 hores a peu pla.

Dinar: El que hagin reservat ens afegirem al dinar de l'Aplec de Panedes al mig d'un bosc on acabarem la excursió i que organitza la colla excursionista Bell Mati de Llagostera, amb sardanes "en viu", concurs de rams boscans i per menjar una gran paella d'arròs, amanida, postres i beguda.

Què cal portar: Barret pel sol, sabates adients, taula i cadires (ens podem agrupar), aigua per la caminada, parament de taula pel dinar. (voluntari: aperitiu, ví del bó, licors, cava, etc per compartir)

Reserva: Si voleu, us podeu portar el vostre dinar, dinarem tots junts i no cal pagar res. Els que vulguin menjar el dinar de l'Aplec cal que m'ho dieu per comprar els tickets. (a data d'avui encara no es sap el preu, però si és com cada any deu ser sobre el 7/8 € ?) Darrer dia per apuntar-se al dinar: envieu un correu a masvidal45@hotmail.com amb la vostra reserva abans del 10 de maig.

Col·labora: COLLA POKAPOCKS , COLLA PERDUTS (DISPOSEM D´UN BLOC, PODEU ACCEDIR-HI EN AQUEST ENLLAÇ : http://collaperduts.blogspot.com/ - GRUP D´AMICS DE GIRONA www.amicsdegirona.com - VICENSOS.

Més info: Josep Maria Ricart 696290139 (tan sols per assumptes urgents) per altres qüestions: masvidal45@hotmail.com