dimecres, 10 de novembre de 2010

EXCURSIÓ DIUMENGE 14 - NOVEMBRE - 2010 : " CANTONIGROS - AYATS - SANTUARI DE CABRERA - I EL MORRAL DE CASELLES "

COLLA PERDUTS ( DISPOSEM D´UN BLOGS ,PER ACCEDIR-HI PODEU CLICKAR EN AQUEST ENLLAÇ : http://collaperduts.blogspot.com/ - GRUP D´AMICS DE GIRONA www.amicsdegirona.com - VICENSOS - POKAPOCKS.

EXCURSIÓ DIUMENGE 14 - NOVEMBRE - 2010 : " CANTONIGROS - AYATS - SANTUARI DE CABRERA - I EL MORRAL DE CASELLES "

DURADA : 4 : 30 HORES ( SENSE COMPTAR PARADES).....PORTAR BOTES DE MUNTANYA , FOLRO POLAR , GORRA ,CHUBASQUERO , BEGUDA I DINAR.

DESNIVELL : 750 MTS...........( NO APTA PER GENT AMB VERTIGEN...!!!! )

RUTA CIRCULAR : 11 KMS.

DIFICULTAT : MITJANA

SORTIDA : 7 1/2 DEL BAR NURIA....VENIR PUNTUALS I ESMORÇATS.

8 HORES AL SUPERMERCAT DIA ( ANTIC CHAMPIONS) D´ANGLÈS.

ANIREM DIRECCIÒ AMER...I A LA ROTONDA A ST. ESTEVE D´EN BAS.....PASAT EL TÚNEL...GIRAR A L´ESQUERRA DIRECCIÒ A RUPIT...APARCAR A LA SORTIDA DECANTONIGRÒS....HI HA UNA ESPLANADA AMB RESTAURANT, A L´ESQUERRA....TOCAN LA CARRETERA........OJU.....NO AGAFAR EL TÚNEL DE BRACONS.....!!!

VEUREM FAGEDES MARAVELLOSES I UNS MIRADORS ESPECTACULARS. L´EXCURSIÒ TROBAREU TOTS EL DETAILLS CLICKAN ALS SEGÜENTS ENLLAÇOS :

http://www.pujades.net/rutes/rutes_peu/tuta.html http://picasaweb.google.com/ANDREUREUS/CasellesMorralDeCasellesAgullolaDeLaTutaVoresDeMassalleraCollDeBramsCabreraPlaDAiat#

SANTUARI DE CABRERA ( 1.299 MTS.)

Una imatge de Serracabrera
Cingles d'Aiats - Collsacabra
Des de dalt es domina un terreny que , per la seva rudesa, ha donat vida a quantitat d'històries de bandolers i llegendes diverses.

PLANOL DE L´ITINERARI CAMÍ D´ASCENS A AIATS....EMPEDRAT NATURAL

NI EL GUIA ,NI LA COLLA PERDUTS , ES FAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL INCIDENT....ES DEURE DE L´EXCURSIONISTA , EL ESTAR FEDERAT A LA F.E.C.C..., I PORTAR LA TARJETA , QUE ES L´ASEGURANÇA EN CAS D´ACCIDENT.