dilluns, 19 de juliol de 2010

EXCURSIÒ DIUMENGE 25 - JULIOL - 2010 " FONTALBA - COMA DE GOMBRÈN - PUIGMAL - FONTALBA"‏

COLLA PERDUTS ( DISPOSEM D´UN BLOGS ,PER ACCEDIR-HI PODEU CLICKAR EN AQUEST ENLLAÇ : http://collaperduts.blogspot.com/ - GRUP D´AMICS DE GIRONA www.amicsdegirona.com - VICENSOS - POKAPOCKS.

DIFICULTAT : MITJANA ALTA - ALTA ( PORTAR CALÇAT ADECUAT , DINAR , BEGUDA , PROTECCIÒ SOLAR , FOLRO POLAR...I....CHUBASQUERO )
DESNIVELL : 1045 MTS
RUTA CIRCULAR : 11´9 KMS.
DURADA : 5 HORES SENSE COMPTAR PARADES
ALÇADA MÍNIMA : 2054 MTS.....ALÇADA MÀXIMA : 2910 MTS.

SORTIDA : 7 : 30 HORES DEL BAR NURIA ( VENIR ESMORÇATS I PUNTUALS) OJU.....HORARI D´ESTIU.....!!! AVANÇEM LA SORTIDA.
8 : 05 HORES AL BAR L´ESPORT DE BESALÙ. ANAR DIRECCIÒ OLOT - LA CANYA -RIPOLL - RIBAS DE FRESER - QUERALBS....PUJAR PER LA PISTA DE FONTALBA...I APARCAR AL FINAL DE LA MATEIXA.

Aquesta és una ruta circular que, partint de Fontalba, ens permet pujar al Puigmal per una zona molt poc concorreguda. Es tracta d’una versió reduïda de la coneguda ruta Fontalba-Nuria-Puigmal però segons el meu parer molt més atractiva per dos motius: la tranquil·litat de l’ascensió per la Coma de Gombrèn i les magnífiques vistes de l’olla de Núria que obtenim des del cim de l’Ortigar.

TROBAREU TOTS ELS DETAILLS AMB FOTOS PRECIOSES CLIKAN A L´ENLLAÇ :

http://www.senderisme.tk/index.php/category/nuria-ulldeter/puigmal-per-la-coma-de-gombren/

IMPORTANT : CAL ESTAR FEDERAT, O EN POSESIÒ D´UNA ASEGURANÇA. NI EL COORDINADOR , NI LA COLLA PERDUTS , ES FAN RESPONSABLES DE CAP ACCIDENT.