dimarts, 6 d’octubre del 2009

SORTIDA DIUMENGE DIA 18 D`OCTUBRE ......." LA SERRA DEL CATLLARAS"‏

http://www.amicsdegirona.com/event-3580.html

COLLA PERDUTS - GRUP D´AMICS DE GIRONA www.amicsdegirona.com - VICENSOS - POKAPOCKS.

LA SORTIDA DEl 18 D`OCTUBRE , es tracta d'una excursió inédita i per un lloc que mai hem anat. es a la SERRA DEL CATLLARAS, a cavall del Ripolles i el Berguedà, amb unes vistes espectaculars de la part sud del Puigllançada (La Molina), Coll de Pal, La Pobla de Lillet, Castellar d'en Hug,

HORA DE SORTIDA 8 DEL MATI DEL BAR NURIA. Es demana puntualitat i venir esmorçats.

A les 8,30 parada técnica a BESALU, per recollir a la gent que esperi allí (si no quedem previament no i pasarem)
Anirem a Ripoll, i a Campdevanol agafarem la carretera de Gombren fins a la Pobla de Lillet. avans d'arrivar a la POBLA, s'agafa un cami i es va fins a Sta Maria de Lillet, i alla deixarem el cotxes......
imatges de la ruta...clickeu :

http://picasaweb.google.com/Xavierdelnord/SerraDelCatllaras#slideshow/5336739843970594130

Començarem per el Monestir de Sta Maria de Lillet a 915m, que està en reconstrucciò - pasarem per la preciosa esglesia románica de Sant Miquel (es l'unica que es circular) coninuarem per el PR-C 52 i arribarem a la roca del Castell que esta en runes.

a una hora y mitja de cami trorem el xalet-refugi del Catllarás que es diseny d'en Gaudì.....podeu veure imatges al link :

http://www.gaudiallgaudi.com/EA020%20Chalet%20del%20Catllaras.htm

i despres al ROC DE LA LLUNA mirador impresionant de tota la serralada de la Molina y el Montgrony.
Despres anirem fins el Roc de la Mare de Deu i el joc de la pilota - i a les tres hores de caminar estarem al Pla del Catllarás a 1.685m.
Dependrá del temp i les ganes de caminar, podem arribar fins Sant Romá de la Clusa
Agafarem el GR-4 pel Coll de Sant Miquel i passant per la collada de Falgars - Santuari de Falgars fins a la Pobla de Lillet i per les Coromines anar a cercar el cotxes.

Aquesta volta circular representa caminar unes 6 hores 30 minuts la dificultad es Mitjana - el desnivell 850 m de pujada els mateixos de baixada

CAL ESTAR FEDERAT , o en posesió d'una asegurança, ni el coordinador ni la colla dels perduts no es fan responsables de cap incident .